Nyfödd/baby-fotografering i tryggheten av ditt eget hem!


Välkommen till min värld av magiska ögonblick! Som nyföddfotograf är det mitt mission att skapa minnen för er familj som varar livet ut. Som nyblivna föräldrar vet ni hur fantastiskt det är att välkomna eran lilla baby till världen, men jag förstår också att tiden med en nyfödd kan vara både underbar och hektisk. Därför erbjuder jag något speciellt – jag kommer hem till er för att fotografera er älskade lilla skatt. På så sätt kan ni känna er trygga i er egen miljö och spara värdefull tid och energi. Jag kommer att fånga de ögonblick som berör hjärtat och skapar vackra minnen som ni kommer att älska för alltid. Mitt mål är att fånga glädjen så att ni kan återuppleva dessa stunder av ren kärlek om och om igen.

4 uker gammel baby ligger på teppe og blir kost av sin mamma

När ska vi fotografera?

För nyfödd-fotografering rekommenderar jag att fotografera när bebisen är 2-6 veckor gammal, men oavsett om din baby är nyfödd, några veckor eller till och med några månader gammal är detta en tid fylld av unika ögonblick och jag vill vara där för att dokumentera dem för er.

nyfødtfotografering
nyfødt gutt
babyføtter
Nyfødt baby blir kjærlig betraktet av mamma

Vart ska vi fotografera och hur går det till?


Vi fotograferar hemma hos er för att det ska kännas så tryggt och naturligt som möjligt

Vi kör 1-2 timmar, med ammepauser, matpauser, blöjbyten och tar den tiden vi behöver utan att stressa.

Det viktigaste är att bebisen är i fokus och vi anpassar allt annat efter det.

Jag önskar att ge er som nyblivna föräldrar ovärderliga minnen från den första tiden med er nyfödda baby. Jag vet hur värdefullt det är!


nyfødt datter blir kjærlig betraktet av pappa

“Working with Reka was fantastic! We hired her to take a newborn shoot with our family and it could not have gone any better. Our baby was surprisingly calm throughout the majority of the shoot (she was 4 weeks old at the time of the shoot). The direction from Reka was really easy and she found numerous spots in our home to take interesting pictures with the whole family - including the dog.”

01 / 02
Nyfødt baby med bleie

Hur bokar vi?

babyhånd

Bokningsförfrågan

Nu har ni bestämt er för att ni gärna vill boka mig som fotograf för att föreviga en ny tid i livet med er lilla nyfödda baby.

Ni fyller då i formuläret längst ner på sidan och skickar in förfrågan.

När bokningsförfrågan sen är mottagen tar jag kontakt med er och sen har vi ett telefonmöte där vi bestämmer exakt datum, tid och bokar in er.


Baby begynner å bli litt trøtt

Platsen & fotografering

När jag kommer hem till er för en nyfödd fotografering skapar vi en trygg atmosfär. Det är inget bättre ställe än ert eget hem för att fånga de äkta ögonblicken när er lilla baby är så liten. Ni kan känna er helt avslappnade och trygga, vilket gör att babyn också känner sig trygg och lugn. Här har vi gott om tid för pauser, amning och allt annat som bebisen behöver. I tillägg skickar jag en välkomstguide och all information ni behöver inför fotosession.


Sovende baby

Bilderna

Vi har haft en härlig fotografering och ca 1-2 veckor efter får ni ett webbgalleri skickat till eran epost.

Där kan ni sedan välja ut vilka bilder ni önskar att beställa. Bilderna skickas webb och högupplösta och i tillägg får ni en egen personlig app med alla av era utvalda bilder.


Mamma kysser på sin baby

"Just put your confidence in Reka and all shall be well. Reka is a brilliant photographer and also very relaxed to spend time with. The combination of these qualities is wonderful. Additionally, she took the time to speak with us before the shoot to get a sense of what we were looking for, provided advice on what to wear, and was flexible throughout the entire process. 

Reka was particularly good at locating some rather magical backdrops for the shoot, and she has a wonderful eye for capturing unusual and unexpected moments. Her photos are definitely treasured keepsakes for our little family."
Edee Carey and Jan Henrik Schou Straumsheim. 


Babytær

FAQ

Vart ska vi vara?

Nyfödd/baby-fotografering gör vi alltid hemma hos er för att det ska kännas så tryggt och naturligt som möjligt.
Vi kör 1-2 timmar, med ammepauser, matpauser, blöjbyten och tar den tiden vi behöver utan att stressa.

Det viktigaste är att babyn är i fokus och vi anpassar allt annat efter det.

När ska vi fotografera min nyfödda?

För nyfödd-fotografering rekommenderar jag att fotografera när babyn är 2-6 veckor gammal, men oavsett om din baby är nyfödd, några veckor eller till och med några månader gammal är detta en tid fylld av unika ögonblick och jag vill vara där för att dokumentera dem för er.

Baby ligger på magen

Minnen av en fotosession


Du sitter där med hjärtat fyllt av underbara minnen från en tid som bara sprudlade av kärlek. Tänk dig nu att dessa minnen inte bara skulle leva kvar som bilder i ditt huvud utan att de också kunde bli konstverk som pryder väggarna hemma hos dig och din familj.


Det är som att samla på värdefulla skatter som gör ditt hem ännu mer personligt och hjälper dig att bevara de speciella ögonblicken för alltid.


För varje gång du tittar på bilderna väcks känslorna till liv igen och påminner dig om alla de fantastiska ögonblicken du har delat med dem du älskar.Det är precis det jag vill ge dig – en skattkista fylld av kärlek och glädje att bevara för alltid!


Din investering!

Fotografering

Varje fotosession inleds med en fotograferings-avgift på 2900kr.
Kostnad för bildpaket tillkommer.

Du får:
§ 1-3 timmar fotografering
§ Möjlighet att låna unika klänningar
§ Noga utvalda fotoplatser eller en behaglig fotosession hemma hos dig
§ Min erfarenhet och expertis


PRIS: 2900kr
Observera att fotograferings-avgiften på 2900kr inte är återbetalningsbar.

Bildpaket och priser

Premium


Online bildgalleri med 60 redigerade bilder.
Personlig app med dina bilder.

15000kr

Eksklusiv


Online bildgalleri med 30 redigerade bilder.

12000kr

Elegant


Online bildgalleri med 10 redigerade bilder.

9000kr

Mamma, Pappa 4 uker gammel datter og en liten hund sitter i sofaen

Nicole


“Tusen tack Reka för en ljuvlig förmiddag med dig under dom blomstrande träden! Hela familjen hade det så mysigt under fotograferingen och du fick oss alla att känna oss trygga och avslappnande. Vi är så glada för att ha dessa fantastiska bilderna som förevigar tiden när barnen är små. Så tack igen för att du så fint fångat dessa ögonblicken! - Nicole”

Stolt famile beundrer lillebror
Mamma og baby tar nese mot nese
Mamma kysser på sin lille baby
Mamma holde sin lille baby

För + efternamn